STUDIO GJÖL er et multidisiplinært kontor som arbeider med art direction, redaksjonell design, grafisk 
produksjon, fotografi, 
konsept– og innholdsutvikling og kommunikasjonsrådgivning.

 

Å levere kreativ kvalitet er alltid målet. Veien dit skal være en lek.

Gaute Gjøl Dahle
Art Director & Creator

+47 95 72 75 90

post@gautegjoldahle.com

Kort om Studio GJÖL: 
 

Gaute har utdannelse som tekstforfatter fra Westerdals Reklameskole og en bachelorgrad i Møbel og Interiørarkitektur fra

Statens Kunst og Håndverkskole (KHIO). Gaute har 10 års erfaring fra bygge- og interiørbransjen som interiørarkitekt/ arkitekt. Prosjektene han har tegnet spenner fra bolig- og fritidsbebyggelse til næring- og kontorbygg til butikkinteriører.

Gaute har jobbet som freelance fotograf og agent for Palookaville Fotografagentur. Som fotograf har han publisert bilder i magaziner som Scandinavian Traveller (SAS Magazine), Wallpaper, MD SchönerWohnen, Byggekunst, Bo Bedre, ForumAid, Maison, Surface, Carburetti og Carl´s Cars i tillegg til en lang rekke reklamekunder.

Som Kreativ rådgiver/ Art Director i Dinamo Magazine og Geelmuyden Kiese har han utviklet innhold, merkevarestrategier, konsepter og magasiner for kunder som Oslo Lufthavn, Den Norske Turistforening, Veidekke, BackeGruppen, Espira, Minera, Helse Vest, Kiwi, Hennes & Mauritz, Human Etisk Forbund, Melodi Grand Prix, Wilhelmsen Ships Service, Direktoratet for Samfunnsikkerhet og Beredskap, Enova og Oslo Havn.

 
Gaute er merittert med priser i både nasjonale og internasjonale konkurranser som Grafill Årets Vakreste Bøker, 
Grafill Visuelt, Gullblyanten, Gull Pin og MDID. 

I tillegg har han deltatt på utstillinger i Norge og i New York.

© 2020 Gaute Gjøl Dahle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle